Måndag

Men inget kan väl smaka så gott som koppen kaffe när man kommit hem en måndag 🙂

Det var extra tungt att kliva upp i morse. Vad det har blåst i natt! Trodde nästan att vi var med i inspelningen av en skräckfilm 😉 Björken utanför blåste så hemskt, så jag trodde det var regnet som stod som spön i backen. Jag säger ju det, det ska blåsa jämt. Dåligt med sömn, extra trött på en måndag efter världens bästa helg. Det underbara vädret i går gav verkligen mersmak. Kanske var tur i oturen att det inte var 30 grader varmt i dag.

Håll tillgodo med bilderna, har inget nytt att visa. Börjar suga lite i shoppingtarmen 🙂 Men just nu har jag bara landat. Renoveringen av hallen i kombination med att det är sommar. Underbart att bara stanna upp och njuta.

Trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *