TGIF!

Vi började dagen med att komma till jobbet en timme för tidigt. Kändes ju lagom roligt, sängen hade inte varit nå skön att få ligga kvar i. Men vi åkte ner på stan och köpte oss en varsin räkmacka och åkte tillbaka till jobbet och inledde med att äta gott 🙂 Dagen har känts lång, kanske inte så konstigt. Men nu är vi äntligen hemma.

Kan inte riktigt bestämma mig om jag ska sätta upp något ovanför äpplet skänken. Så i bland får det ta tid, varför ska man ha så bråttom jämt 😉 Jag kanske målar spegeln som tidigare satt i hallen vit, den är i silver. För stilen skulle nog passa. Men det får bli framöver i sådant fall, när jag har tänkt klart och inte prioriterar annat.

I kväll blir det nog inte mycket gjort, skönt det med. Jag hoppas på en lugn och härlig helg med massor av sol och fint väder.

Ha en bra fredag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *