Tisdag

Jag har en knepig känsla, jag är trött så jag skulle kunna somna. Ändå känner jag mig som en duracellkanin som sitter och hoppar med benen i soffan och lyssnar på E-type. Sambon som har valt musik 😉 Tankarna skenar, vill göra så mycket, men klockan går för fort. Önskar mig fler timmar på dygnet (Är jag inte ensam om va). Eftersom jag kliver upp så tidigt måste jag avrunda i relativt bra tid på kvällarna.

Sambon fixar i hallen med sånt som inte har blivit av efter renoveringen. Själv har jag varit ute och vattnat lite. Vi ska försöka komma i väg på en promenad om en stund.

I morgon ska vi på kalas efter jobbet, min gulliga kusin som fyller år i dag. Grattis till dig!

Älskar före detta ”lila rummet”. Så mysigt. Fina pioner på bordet. Skulle önska att perioden som dom blommar vore lite längre. Lika med hägg och syren.

 

Hoppas ni har en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *