Mååååndag

Åååå vad skönt att vara hemma! Älskar vårt hem, våra katter och sambon. Men han dras jag ju med hela dagarna 😉 Vi är lyckligt lottade vi. Kan nästan sätta mig i hallen och fika kaffe för det är så fint där. Härligt att vara så nöjd.

Så där kom en positiv dos, det fick jag av att komma hem och det behövde jag. Jag har haft en ”såndär” dag i dag.

Halva styrkan hade sin första semesterdag, solen har gassat. Lyllo dom säger jag bara, men det är klart dom ska ha sol. Jag hoppas på fint väder när det blir vår tur. Kan säga att efter midsommarhelgen fick vi mersmak på att vara hemma. Hade gärna legat kvar i sängen i morse, men fyra veckor går väl fort.

Vad gott det är med körsbär och jordgubbar. Jordgubbar äter vi sällan, är ju tydligen livsfarligt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *