Midsommardagen

Tänk vad gott det är med sill och potatis 🙂 Njöt verkligen igår. Vi hann sitta ute och äta sill men gick in när vi skulle äta grillat. Blev lite kyligt och senare mot kvällen så kom det givetvis rejält med regn.

I morse vaknade vi vid 7 av en bråkig Zim. Sambon var nere i hallen när vi hör hur det knackar på vår dörr sen sätts en nyckel i dörren och någon försöker låsa upp. Lite panik man får då. Sen inser personen där ute att den gått fel. Det var hemtjänsten som skulle till tanten bredvid. Det står till och med våra namn på dörren. Man kan ju undra hur damen från hemtjänsten firade sin midsommarafton 😉 Nog för att jag har krämpor, men så illa är det inte så jag behöver hemhjälp.

Vi lyckades somna om sen, och den sömnen var verkligen välbehövlig. Nu är det dags för en kopp kaffe.

Märks på bilden att jag var väldigt hungrig! Annars hade bordet ute inte sett ut sådär 😉 Vi hade så otroligt mycket att göra i går så det blev ingen lunch.

Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *