Tisdagstrött

I dag är jag så trött så jag höll på att somna ute i solen. Satt ute en stund efter jag varit hos sjukgymnasten. Det var så otroligt skönt, synd att solen gick i moln så fort. Men man får vara glad åt det lilla eller 😉 Tycker det kan vara riktig sommar nu, inte hålla på och fjolla och regna flera gånger per dag.

Spännande att se hur midsommarafton blir. På klart.se visade de tidigare i dag en stor SOL och varmt. Men det är minsann ändrat det nu, och flera gånger till kommer det att ändras.

Skulle vilja krypa ner i sängen typ nyss, men det kan jag inte göra. Har en maskin tvätt igång och sambon är i hallen och håller på, standard det nu. Men det gick inte alls bra i går så det är nya friska tag i dag.

Dricker en kopp kaffe och hoppas jag piggnar till lite.

Ha en bra kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *