Måndag

Precis hemkommen från Jysk, vi har köpt lika spegel som vi har i vardagsrummet som ska sitta i hallen. Den kommer passa perfekt 🙂 Jag tittade på Jysk webbsida i går och muttrade lite för mig själv då den var till ordinarie pris. Den vi redan har köpte jag på rea. Så gick sambon in på Jysk webbsida i dag och då hade de satt ner priset. Gissa om jag blev glad, älskar att fynda.

Nu är det dags för en kopp kaffe och sambon är redan i gång och stökar i hallen. Börjar se slutet på detta, även om det är målning av lister och sånt trök kvar efter panelen är helt uppe. Mitt jobb men det går nog bra. Huvudsaken vi får undan här. Längtar tills huset är nystädat och allt på plats igen, harmoni.

Ha en bra kväll!

4 svar på ”Måndag

    • Tack vad roligt att höra! Jag snurrade fast väldigt mycket ståltråd i tillhörande fästen som vi satt så de ska passa för att ha spegeln liggande. Vi fick prova några gånger för ståltråden ”small av”. Men tillslut fick vi det att hålla. Mvh LillaLo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *