Lördag

Så här ser det inte ut nu men snart så 🙂 Fotot är tagit från matsalen så kronan i taket får en läcker effekt.

Fick jag sovmorgon tror ni? Nej givetvis inte. Men en 35 åring som är väldigt ovan att gå på fest klarar sig väl på ca 5 timmar sömn och några till timmars vila. Klev givetvis inte upp klockan 4 men fick inte somna om ordentligt och det hade jag behövt. Nu blir det till att göra det bästa av dagen och speciellt kvällen. Hoppas på sol.

Det är väl lite typiskt oss att börja renovera och egentligen ha för lite tid till det, så det drar ut på tiden. Denna vecka har vi varit på 8 års kalas, haft kvällspass på jobbet, varit på stan och handlat presenter, studenten, byggmax som tog längre tid än man kunnat tänka sig osv. Men målet var att hallen skulle vara klar till midsommar och det kommer den bli 🙂 Så jag är nöjd ändå.

Sen vill sambon börja med hallen uppe rätt snart efter detta, men jag försöker bromsa honom lite. Vill leva i ett rent och fint hem ett tag först, i alla fall någon vecka. Från början hade vi tänkt spara renoveringen till semestern, men då kände jag att jag vill att vi ska njuta av ledigheten. Klok som en bok som min sambo skulle säga 😉

Har dragit igång en maskin tvätt som jag väntar på att få hänga. Men nu först en sen frukost. Och tro mig vad jag ser fram emot min kopp kaffe.

Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *