Fredag

Jag har inte glömt bort att blogga i dag 😉 Har bara varit upptagen. Vi åkte till svärmor och hennes sambo efter jobbet. Blev bjuden på god middag och efterrätt. Kom hem vid 21-tiden och då hade jag oväntad energi och gick ut och planterade en massa sticklingar. Jag som redan har så mycket blommor att vattna, men det är ju så roligt. Jag älskar att plantera och pyssla och se hur de växer 🙂 Mårbackapelargoner är min svaghet.

Jag bjuder på den här inte alltför fina bilden, men så ser ni vad jag har pysslat med. Har fortfarande en del sticklingar på gång som jag behöver ta av en bit på, som kan bli nya. Men just nu saknar jag innekrukor så jag får ge mig 🙂

Tänk om de blev så här fina 🙂

Sov gott när det är dags och trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *