Fredag

Äntligen fredag, sååå skönt med helg 🙂

Den här dagen kommer jag att minnas, dagen då jag fick min diagnos/förklaring för min värk. Brevet från Dr har inte landat i brevlådan än, men jag ringde HC och fick brevet läst för mig. Givetvis känns det jobbigt, men ändå en lättnad att få en förklaring. I 18 år har jag gått med värk och undrat vad felet har varit. Ingen har tagit mig på allvar, ingen har brytt sig i att kolla upp mig, en sjukgymnast sa specifikt ”det är inget fel på dig”. Men nu blickar jag framåt och hoppas jag kan få hjälp att lindra min smärta.

Har googlat lite och tydligen är det ca 6 % av Sveriges befolkning som har detta, då är det bara hälften av dem som får ont. Men jag ska ju tydligen vara unik i allt 😉 Sen kan det såklart ligga mer bakom…

Firar in helgen med ett glas rosé.

Köpte mig en guldklocka, har lika i silver och trivs så bra med modellen 🙂

 

Det blev en blommig blus och ett armband också, tröstshopping 😉

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *