Torsdag

Ensam kaffe igen, sambon är i stora staden för andra gången den här veckan 🙂 Men jag passar på att njuta lite av att få sakna honom. Vi är tillsammans 24/7 i princip.

Ensamma koppen 😉

Hallen i bakgrunden, som jag nästan sliter mitt hår för. Vet inte säkert hur jag vill renovera den än. Vi ska väl börja med den ganska snart. Skulle vilja ha träpanel i hela hallen egentligen. Men har fått så mycket synpunkter om det från andra. Det är så många vrår och så där så frågan är om det skulle bli bra. Därför tänkte vi att vi bara skulle ha träpanel precis när man kommer in och tapet resten. Men jag veeet inte. Lyxproblem 🙂 Sen kostar det ju mer med träpanel i hela hallen… Ja jag får fortsätta fundera. Ska ju lyckas hitta en tapet som passar också.

Ha en bra kväll!

 

2 svar på ”Torsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *