Söndag

Vilken härlig dag det var i går. Den innehöll både promenad, en stund i solen, middag hos goda vänner och eurovision 🙂 (som på slutet blev väääldigt segt tycker jag) Så i dag är jag lite trött, inte är jag van att vara vaken så sent heller 😉

Men en sak var ju positivt med att vara vaken sent, vi har länge undrat vad det är för ”larm” som går på nätterna hos granntanten vid 01-tiden. I natt fick vi svar på detta mysterium. Det var vår egen badrumsvåg?!! Som larmar om nätterna, haha.

Inte blev det någon sovmorgon i dag heller, tack missarna. I bland funkar det att somna om, men så var inte fallet i dag. Kanske behöver en stödvila sen 🙂

Ha en härlig dag!

Knoppar från Lisbeth Dahl, när kroppen orkar lite längre fram så ska jag måla på köpmansdisken som står i köket och byta knoppar till dessa fina 🙂 Den har sugit i sig färgen så jag vill fräscha på den lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *