Lördag

Men hjälp mä vad trött jag är i dag! Sovit som en kratta. Låg och vred och vände mig i flera timmar. Sen när jag äntligen somnade vaknade jag och sa till sambon att jag inte kunde sova. Men sen när jag gick upp på toa kom jag ju på att jag hade en mardröm, om ett spöke, en ung kille med mörka ringar runt ögonen.

Hjälp kan det följa med ett spöke med en möbel, haha 😉 Tänker på chiffonjén. Sen den flyttade in har det hänt lite tok. Brandvarnaren körde i gång vid 2 en natt, och efter det vaknar jag ofta vid 2-tiden på nätterna. Äh jag är väl bara fjollig. Men den har bankat sambon i skallen några gånger, luckan har passande nog ramlat ner precis när han har varit där och pysslat. Mig däremot har den inte ”rört” 🙂

Ha en underbar dag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *