Blommor

Sambon tyckte att det skulle göra mig gott att komma iväg ut lite, så vi åkte till mitt favoritställe och köpte blommor. Dessa ljuvliga mårbacka kom jag hem med, och två gulliga rosa fjärilar att ha i.

Det blev även ett gäng penséer och två gulliga krukor, dessa sitter på väggen på baksidan. Får fundera vart jag ska plantera resten av penséerna, köpte 10 stycken. Även om mitt humör absolut inte är på topp så var det skönt att komma iväg lite. Jag älskar ju blommor så det piggar alltid upp. Men jag tänker på Aslan hela tiden. Bara som när vi kom hem, då ska han ju sitta i fönstret och vänta, det är verkligen tomt.

Kvällen tänker jag tillbringa i soffan och mysa med sambo och katter, känns skönt att veta att han är hemma ledig i morgon.

Trevlig kväll!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *