Saknad

Vet att det kommer kännas tungt en tid framöver och att det bara är dagen efter lilla Aslan somnade in. Han var solen i mitt liv, solen sken hela dagen i går och den har varit soligt och fint i dag fram tills nu. Han finns med mig här ändå <3

Jag säger jämt att jag mår så mycket bättre av sol och värme, kroppen värker och hjärtat gör ont. Så även fast jag är söndergråten så gick jag ut en stund och fick lite sol och luft. Fram till att himlen fullkomligt öppnade sig.

Penséerna som Aslan tuggade av varenda blomma på när dom stod inne. Jag planterade ut dom i en kruka för en tid sedan, såg nu att det har kommit någon ny blomma <3

Just nu finns bara lilla du i mina tankar, allt påminner mig om dig, saknar.

Hoppas ni har en fin dag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *