Lördag

 

Nya bikinisarna som kom i går från Ellos och Nelly. Jag vill sola och bada 🙂 Undrar om jag tror att antal inköp av bikinisar ökar chanserna till SOL. Hoppas kan man, min kropp mår så mycket bättre när det är varmt och skönt!

Nu ska vi dricka kaffe. Sen ska det pysslas här inför middagen i kväll. Sambon hade kalas för släkten när han fyllde 30 år, så i kväll blir det middag för några vänner. Det har varit inplanerat länge. Så i kväll tar jag min skruttiga kropp och smuttar på ett glas rött och har det trevligt.

Har en sur Zim här som för en stund sedan jagade sin svans. Dumma pappa har duschat honom för han var ”fettig” på svansen. Det gillas inte av Zim, stoltheten sitter i svansen. Men ska man få gäster måste man ju vara fin 😉

Trevlig lördag!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *