Drömma och planera

Fina chiffonjén som står på hallen uppe. Drömmer om vad vi skulle kunna ha för tapeter där. Till sommaren har vi tänkt att vi ska tapetsera hallen nere. Vi hoppas att vi även kan ta hallen uppe, men det skulle vara en rejäl bonus i sådant fall 🙂 Har insett efter några projekt att det alltid tar längre tid än vi tror. Och är det sommar så ska vi ju njuta av ledighet och (förhoppningsvis) jättefint väder också 😉

Älskar detaljerna!

 

Snart blir det en sen middag här. Grillad kyckling och sallad, sambon är ute och grillar nu. Kan inte påstå att jag är speciellt hungrig, lunchen var väldigt mättande 🙂 Dagen har varit lugn och skön. Jag har hunnit med en rejäl stödvila tidigare också, det behövde jag. Ha en fortsatt skön kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *