Torsdag

Här hamnade lilla byrån som tidigare stod uppe på hallen, där den ny-gamla chiffonjén står nu. Vart mysigt och bra 🙂

Det gäller att suga in det som är bra och njuta av det. Kan titta på mina blommor och bli glad jag. Eller gosa lite extra med missarna (eller sambon) Speciellt efter en dag som har varit upp och ner. Njuter av en kopp kaffe nu. Och vetskapen om att det är fredag i morgon. Underbart skönt ska det bli med helg! En helg utan förberedelser, målning, kalas eller annat stök. (Kalas i all ära men ni förstår säkert) Det vi ska göra i morgon är att lämna/ge vår gamla tvättmaskin till min mamma. För vi har hämtat vår nya i dag. Ser fram emot att få inviga den, första tvätten liksom 😉 Men först ska vi få in den i huset.

Älskar mårbacka pelargoner!

 

En liten jag… I bland känner man sig liten…

Sambon släpar runt på gamla tvättmaskinen och jag kan inte bidra med någon bärhjälp. Får se hur det här löser sig 😉 Ut med den gamla, in med den nya. Trevlig kväll!

6 svar på ”Torsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *