Måndag

Vilken tröttmåndag! Bråkiga katter säger jag bara. Vet inte om jag kan ursäkta dom med vårkänslor ens. Dom är bara otroligt bråkiga, det blev dom sen vi flyttade hit. Förut var det störande grannar, nu är det våra egna katter. Är nog inte meningen att jag ska få sova ordentligt 😉 *Morr*

Bilden, en av mina favoritblommor. Tycker det är så roligt nu, för det knoppas lite både här och där på mina blommor 🙂 Denna är relativt ny, men jag har gamla som det kommer nya blommor på. Alltid skoj. Men roligast är ändå att se hur pelargonerna repar på sig. De har inte fått riktig vintervila för de har stått inne i värmen. Men de har varit helt utan blad och sett skruttiga ut. Härligt när dom tar sig.

Sitter med en kopp kaffe och myser i soffan. Sambon kommer hem senare i kväll, han har jobbat på annan ort i dag (och jag har saknat). Trevlig kväll på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *