Lördag

Jag har överlevt dagen som ni ser. Dopet var jätte fint. Småtjejerna skötte sig exemplariskt Vilka underbaringar 🙂 Själv hoppade jag över en vers och blev lite känslosam på slutet så jag trodde nästan jag skulle börja grina. Men nu är det gjort. Jag sjöng och jag fick mycket beröm efteråt. Nu får jag vara nöjd med det. Inte varje dag jag ”utsätter” mig för detta, så jag har inte samma vana längre.

Dubbellycka 🙂 Fick ett hjärta av gulliga kusin som tack för att jag sjöng på lilla dotterns dop i dag. Verkligen fullträff, precis i min stil eftersom jag hade en likadan. Men man kan aldrig få för många hjärtan! Finns en plats för båda. Kvällen ska vi spendera till att ta det lugnt och mysa. Är lite urladdad nu 😉 Ha en skön lördagskväll där ute!

2 svar på ”Lördag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *