Torsdag

En dag närmare helg och jag har blandade känslor inför att det ska bli lördag 😉 Känns liksom som det kan stanna på fredag kväll eller hoppa till lördag eftermiddag. Är ju dags för dopet då som jag ska sjunga på. Jag hoppas verkligen att det är för att jag sovit så dåligt i natt som jag känner mig hängig och har ont i halsen. För på lördag då ska jag må tipp topp, det har jag bestämt!

Blir inte alltid som man tänkt sig. Vi skulle ut och gå i dag efter jobbet. Men redan i bilen så höll jag på att somna. Fick bli en middagslur i stället. Lyssna på kroppen säger jag bara. Nu håller jag tummen för att jag får sova gott i natt och att katterna (ZIM) håller sig lugna.

Hoppas ni har en härlig kväll!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *