Annandag påsk

Nya tavlan i vardagsrummet. (Ser lite snett ut, fick knäppa från sidan då ljuset reflekteras från fönstret). Har länge velat ha något bredvid spegeln, men har inte hittat något som jag tycker passar. Men nu är jag nöjd 🙂 Kommer fler bilder på vart den sitter senare.

1 april, har ni blivit nå lurade än då? Det har jag. Min käre sambo sa att någon av katterna måste ha varit dålig i magen, för det var ”spår” på den ljusa stora mattan i vardagsrummet som om dom åkt på rumpan. Jätte roligt skämt verkligen 😉 Den mattan är inte så lämplig att tvätta.

Nu är det dags för frukost. Behöver jag säga att katterna bråkat, kört skift och varit allmänt störande. Nä hä jag trodde väl inte det 🙂 Ha en härlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *