God morgon söndag

I morse väckte katterna oss vid 5 och ville ha mat. Sen var det inte lika lätt att somna om som i går. Så jag har väl halvsovit efter det. Men helgen blir ju längre när man har katter som får upp en i tid 🙂

Skönt att fondtapeten i vardagsrummet blev klar i går. Favorit i repris liksom. Lite trist att behöva tapetsera samma vägg en gång till med samma tapet. Men nu är den fin utan skavanker. Blev bättre än förra gången, för då glipade det lite i någon skarv. Sånt som bara jag ser, får jag höra i alla fall 😉 Resten av rummet skulle också behöva fixas, väldigt ojämna väggar. Men det känns som värsta rummet i hela huset att göra, med tanke på att vi är där så mycket. Det får bli framöver det. Nu ska jag äta frukost och sen en efterlängtad välbehövlig kopp kaffe. Ha en bra dag!

2 svar på ”God morgon söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *