Söndag

Solen skiner i dag med, härligt 🙂 I dag ska vi ta oss ut på en promenad. Var så mycket pysslande här hemma i går så det blev inte av.

Bilden är från matsalen i går. Fint det blev med dom nya gardinerna. (eller nya är dom inte, de har hängt med väldigt länge). Vi åt tacos i matsalen i går innan melodifestivalen, det är så mysigt att sitta där tycker jag. Helt klart mitt favoritrum i huset.

Hade verkligen hoppats på Yohio i melodifestivalen, men Robin är duktig han med. Även om det var Yohio som var nr 1 för svenska folket och Robin 2:a. Nu ska jag äta en sen frukost, har haft en bråkig katt som stökat med oss tidigt i morse. Självklart var det Zim.

Ha en härlig söndag gott folk!

 

2 svar på ”Söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *