Viggos rum

Hej på er 🙂

Den här långhelgen var välbehövlig, och den hade gärna fått vara längre 😉

Skogsturen igår och att äta gott på kvällen var mysigt. Viggo sover oftast inte middag när det är helg, igår på kvällen var han jättetrött och somnade bredvid mig i soffan strax efter 19. Natten mot fredag sov han hela natten i sin säng, det händer ytterst sällan. Han kom till oss vid 6 på morgonen, det är kring den tiden som han brukar vakna.

Vi tittade på en serie igår, hade två avsnitt kvar och nu är den slut för gott. Tråkigt när man gillar en serie. Det var sorgligt och jag grät en bra stund.

Idag satte min man upp tavellisterna i trappen. Vi sänkte den som redan satt där, för att det inte skulle bli för högt när det blev två stycken. Det strulade en del och min man var inte på sitt bästa humör. Efter det somnade Viggo med pappa på soffan ett bra tag. På eftermiddagen tog vi en promenad i skogen igen, tur att det lyfte humöret 😉

Till middag har vi ätit en riktigt god älggryta, sådär gott så jag nästan skulle kunna slicka tallriken. Snart är det dags för Viggo att bada och oss att förbereda inför veckan.

Jag tog det som fanns hemma till den nya hyllan. Hästen hittade jag i mammas hus. När Viggo började leka med den i huset så tänkte jag att han skulle få den ♥

Önskar er en fortsatt skön söndagskväll.

Ett svar på ”Viggos rum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *