Redan augusti

Hej på er 🙂

Viggo somnade på soffan igår 17,40. Han vaknade och ville ha välling. Sedan bar vi upp honom till hans säng, då sa han ”Inte sova heller”. La ner honom i sängen, han viskade frågande om hans gudmor hade åkt hem. Någon minut senare sov han ♥

Jag har försökt vara positiv, men ärligt talat jag orkar inte med dessa varma och FUKTIGA (dagar och) nätter. Ge mig svalka så jag kan sova. Igår hade inte AC:n hunnit stå på tillräckligt länge så det var 21 grader när vi la oss i stället för 19. Temperaturen ändras ganska snabbt till varmare. Lägg till en make som snarkar på det.

När klockan var 2,10 hade jag tröttnat, jag hade inte sovit något. Jag bad min man gå och lägga sig på soffan. Det är dåligt isolerat så övervåningen blir jättevarm. Någon natt fixar vi, men inte i flera veckor. Viggo vaknade ca 6,30 i morse så han har sovit ut.

Vet att man inte ska klaga på värmen eller vädret. Jag älskar när det är sommar och man kan vara ute utan att svetten rinner, sola och det är skönt, vinden som fläktar sådär lagom. Några sådana dagar hade jag gärna avslutat semestern med 😉

Som det ser ut nu ska det vara 19-20 grader på måndag när vi börjar jobba. Jag bara måste få sova då så den temperaturen är mer än välkommet.

Idag har vi tagit det lugnt och varit ute en del 🙂 Viggo har varit på bättre humör.

Bilder från 1 augusti förra året.

Fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *