Mammografi

Hej på er 🙂

Jag är fortfarande hängig och kroppen vill inte som jag vill.

Som vanligt har jag försökt vila. Vid 11,30 blev jag väckt av hemtelefonen och fick springa ner. Det var kvinnan som ska hålla i mammas ceremoni som ringde. Vi ska ses på torsdag och planera. Det känns tungt och nervöst på samma gång.

Min man ska hjälpa mig att spela in musik, känns skönt om det är gjort så vi kan lämna över det på torsdag när vi träffas. Sedan ska jag berätta lite om min mamma ♥

Helst av allt hade jag velat sitta kvar i soffan, men har en tid bokad för mammografi så det är bara att släpa mig ut. Får räcka med att dra borsten genom håret och en hästsvans. Känner mig pirrig över det med, är första gången. Det är inte bara att fylla 40 år, mycket som följer med på köpet. Hälsokontrollen som jag hade inbokad på fredag har vi bokat om. Jag orkar inte med både provtagning och hälsokoll denna vecka.

Den här veckan är/skulle det ha varit, måndag: mammografi – det går jag på. Tisdag – provtagning, det hoppar jag över. Onsdag – till mammas hus och stänga av pannan inför sotning. (tisdag åker min man dit och skottar tak och balkong) Torsdag till begravningsbyrån och planera ceremonin, det måste jag göra och orka. Fredag – hälsosamtal, det har jag bokat om. Inte konstigt att den inre stressen känns av nu.

Försöker andas och slappna av så gott jag kan emellanåt, om så för en stund. Drack glögg igår kväll och såg mig runt här hemma, måste få in lite mys också.

Hoppas ni mår bra på alla sätt och vis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *