Första advent

Hej på er 🙂

Det blev ett litet kalas igår. Saknade några personer, förutom mamma så klart ♥ Det var trevligt att träffa dom som var här. Viggo höll sin farmor sysselsatt och ville impa direkt när någon knackade på dörren. Han blir glad och sprallig av att träffa våran släkt.

Jag fick pengar och presentkort på Guldfynd som jag hade önskat mig, har sett så mycket fint där 🙂 Jag kom av mig lite igår och tog inte en enda bild. Annars brukar jag duka fint och fota dukning och tårta. Men så kan det gå ibland…

Det verkar vara envist det jag har i kroppen, mår fortfarande inte bra fast jag har tagit det lugnt i flera dagar. Hoppas verkligen det vänder nu, vill vara pigg och kry. Mitt mående är inte på topp, så det är kanske inte så konstigt att jag är extra mottaglig.

Idag sken solen in, vackert. Passade på att ta fram kameran och fånga solstrålarna medans Viggo sover middag. Vi ska tända första ljuset i adventsljusstaken senare och jag tar det lugnt och kurerar. Jag hoppas jag är i form för jobb imorgon, vill verkligen vara det. Viggo hostar en del han med, men annars har han verkat pigg tycker jag.

Det är kattens dag idag, våra missar ska få lite godis dom med ♥

Edit: Efter Viggo sovit middag är han lite gnällig, måtte han bara vara trött ♥

Önskar er en fin första advent.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *