Känslig(are)

Hej på er 🙂

I morse var jag mer känslig när jag lämnade Viggo ♥

Hemma kom det någon tår. Han blev inte ledsen, men gick efter mig när jag skulle gå, inget konstigt. Han ville inte ha välling i morse, tror det bidrog till hur jag kände. I stället åt han en halv smörgås och smoothie. Han äter knappt på förskolan så det känns bra när vi har fått i honom välling. Jag hoppas det ordnar sig med maten snart.

Jag stannade bara en kort stund, lika bra för imorgon är det ”allvar” och då lämnar pappa honom. Under inskolningen har Viggo varit på förskolan 9-14. Från imorgon blir det längre dagar, vi kommer lämna före 7 och hämta strax före 15,30.

När jag hämtade Viggo idag blev han glad. Fick höra att han knappt hade ätit något och sovit kanske en timme. Här hemma ikväll har han varit så trött att han stundvis inte vetat vart han ska ta vägen. Just nu skuttar han runt för pappa dammsuger.

Skulle ljuga om jag sa att jag inte gruvar mig något för morgondagen. Att sova dåligt och förkylningen på det gör mig mer ur form 😉 Ikväll är det dessutom styrelsemöte vid 19 som ser ut att kunna dra ut på tiden, med tanke på vad som står i protokollet. För min del var det ingen jättekul tajming med möte just ikväll.

Jag hoppas på det bästa för både Viggo och mig imorgon ♥ (pappa är redan van)

Viggo och pappa den 3 januari. Mina fina killar ♥

Trevlig kväll.

4 svar på ”Känslig(are)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *