Dagens kattbild(er)

Dagens katt, goa Silvia kom på besök idag ♥

Här hemma går det upp och ner. När vi tror att det håller på att vända, börjar vi må sämre igen. Idag har jag känt mig lite låg och smått rastlös. Men tänker att det bara är att acceptera läget. Det tar den tid det tar, inte mycket att göra än att ta det lugnt.

Blev glad när jag såg Silvia, fick friskluft en liten stund när jag pratade med henne.

Hoppas ni har haft en härlig lördag.

God natt

Beställt fröer

Hej på er 🙂

Veckan började ju med VAB för en hängig Viggo. Sedan blev både min man och jag dåliga. I dessa tider tar det så klart längre tid att få provsvar, vi väntar på det.

Även om ingen av oss har jättehög feber, så var det länge sedan jag kände mig så här klen. Min man är piggast och jobbar. Jag och Viggo tar det lugnt om dagarna.

Idag har jag beställt fröer, vårlängtan börjar bli stor nu 😉

Ikväll har en god vän varit och handlat det nödvändigaste till oss. Hon hörde av sig när hon åkte från affären. När hon kom hit lämnade hon kassen på bron och så vinkade vi till varandra i köksfönstret 🙂 Jag är så tacksam att hon ställde upp.

Hoppas ni mår bra och håller er friska.

VAB

Hej på er 🙂

I natt blev det inte mycket sömn, var nog bland den värsta stormen jag har varit med om. Det skallrade i rutorna och jag trodde nästan att sovrumsfönstret skulle komma in.

Den öppnade takfönstret i mitt växthus, så ikväll gick jag ut och stängde det. Passade på att testa min nya mobilkamera för första gången i mörker. Sååå roligt att se hur mycket bättre bilder jag kan ta nu, det var inget tokigt köp ändå 😉

Som vi misstänkte igår när Viggo helt plötsligt ville sova middag. Idag blev det VAB med en smått hängig kille. Han är lite snuvig, hostig och har förhöjd temp. Hoppas det vänder fort. Jag känner också av något, vill hålla mig/oss friska!

Ikväll har vi börjat titta på en ny serie och ätit popcorn.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Dagens kattbild(er)

Dagens katt, goa Silvia kom på besök idag ♥

När jag sätter nyckeln i altandörren, springer hon upp på altanen och mot mig. Det var ett tag sedan hon var här så jag blev jätteglad 🙂

Idag har vi allihopa känt oss trötta. Viggo la sig till och med och sa att han behövde sova en stund, att vi skulle väcka honom när det var dags för middag. Jag hade hoppats att det bara var trötthet. Men det verkar inte så, han är snuvig och hostig.

Hoppas ni har haft en skön söndag.

God natt

Dagens kattbild(er)

Dagens katt, Ikoz med världens vackraste ögon ♥

Igår efter jobbet var jag så trött, att jag blev kvar i sängen i ca tre timmar. Första veckan efter ledighet och sedan jag gick upp i arbetstid är avklarad. När jag hade vaknat till liv igår em/kväll gjorde jag något som gav mig energi. Jag sjöng och dansade 🙂

Viggo och pappa gick upp och spelade, jag hade vardagsrummet för mig själv. Att få utlopp för min kreativa sida och uttrycka mig genom sång och dans, gör otroligt mycket för mitt välmående. Jag hade roligt och fick energi 😉

Viggo älskar när jag dansar och hakar gärna på. När dom kom ner, dansade han en stund med mig och berömde mig jättemycket för min sång. En riktigt bra fredagskväll.

Idag har vi hjälpts åt att städa nedervåningen och jag har tvättat. Annars har det varit en lugn dag, vilket var välbehövligt.

Bilderna på Ikoz är med min nya mobil.

Hoppas ni har en härlig helg.

God natt när det är dags

Dagens kattbild

Dagens katt, Zack min tok-katt lekte med Viggos ballong idag och bar den ♥

Att bilden är suddig beror på att jag filmade honom, så det är inte en bild från början. Han fick mig att skratta rejält 🙂 Vill ha det här kvar som minne, jag har tittat på videoklippet flera gånger och skrattar hela tiden. Så glad att han är min.

Imorgon är det äntligen fredag. Det ska bli skönt med helg efter första veckan sedan jag gick upp i arbetstid, som dessutom är efter långledigt 😉 Det har gått bra, jag är nöjd.

God natt