Dop igår

Hej på er 🙂

Igår var vi på dop för Viggos kusin ♥

Det blev en tidig morgon då dopet började 10,30 och vi hade en bra bit att åka. Ni som känner mig vet att jag inte gillar tidiga mornar. På vägen dit blev vi ståendes på grund av vägarbete och sedan körde min man fel 😉 Aningen stressande men vi kom i tid.

Dopet var fint, lilltjejen var glad och skötte sig exemplariskt. Viggo var med framme i kyrkan när dopvattnet hälldes upp av hans äldre kusin.

Efteråt åkte vi till en lokal för fika. Viggo ville helst stanna kvar med lilltjejen när vi skulle åka hem. Han tycker om henne jättemycket och är så otroligt fin med henne. Han såg stolt ut när hon greppade hans finger hårt och han pratade på med sin farbror.

När vi kom hem vid 15,30 var jag helt slut. Illamående, huvudvärk, hungrig och otroligt trött. När vi fått mat i magen gick jag och vilade. Kvällen blev lugn och jag la mig tidigare än jag vanligtvis brukar göra på lördagar. Idag har jag ”utmattningsbaksmälla”.

Jag är fortfarande inte helt av med symptomen efter att ha varit sjuk. Jobbade torsdag-fredag och det gick okej. Men på fredagen drog hostan i en högre växel igen. Jag skulle ha klippt mig i tisdags, men kände redan tidigt på måndagsmorgonen att det aldrig skulle gå. Så jag får vänta ett tag till, har lyckats fixa utväxten i alla fall 🙂

 

Lite bilder från igår.

Hoppas ni har haft en härlig helg och har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *