Underbar tid

Hej på er 🙂

Jobb och varma dagar, jag hinner inte riktigt med här 😉 Trött, samtidigt som jag vill njuta ute. Viggo har kompisar här mest hela tiden, så vi spenderar en hel del tid utomhus på eftermiddagar/kvällar. Precis som det ska vara ♥

Igår var min man och jag till kontoret i grannstaden. Efter det står en ”ny(are)” bil högt upp på önskelistan. Att åka en längre sträcka utan AC i värmen fick mig att må rätt dåligt. Måtte min man hitta en bil som passar bra in på vad han letar snart.

Igår hade Viggo en av granntjejerna här, dom hoppade studsmatta. Idag kom han hem med en killkompis som är ett år äldre. När jag tittade ut hade dom vattenkrig med varsin vattenpistol. När det närmade sig middagstid blev vi ensamma och tog det lugnare.

Viggo har känts extra trött ikväll och somnade tidigt. Hoppas det bara beror på värmen. Vi måste hålla oss friska så vi kan njuta av det fina vädret. Häcken på baksidan har äntligen kommit igång, snart har vi vårat efterlängtade insynsskydd.

Jag fixade utväxten på håret nyligen, så skönt.

Ikväll har jag haft besök av en god vän, det var trevligt att prata ikapp.

Ett gäng Dahlior på G inne på hemmakontoret och så står det några i växthuset. Räknade dom idag och kom fram till att jag har 24 stycken, oups men dom får säkert plats… någonstans 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *