Vilar mig i form

Hej på er 🙂

Igår efter middagen följde jag med Viggo upp som ville leka. Efter en kort stund i hans säng kände jag hur kroppen skrek ”vila”. Gick och la mig och sov i två timmar.

Det var skönt och välbehövligt. När jag vaknade fanns det nybakad kladdkaka och kaffe som mina killar hade fixat 🙂 Jag orkade vara vaken ett tag på kvällen tack vare middagsluren, så vi kikade på serier när Viggo hade somnat.

Med facit i hand, jag skulle inte ha jobbat igår. Det är lätt att vara efterklok, jag ville så gärna, trodde det skulle gå bättre och jag är frustrerad över mitt läge.

Mina bihålor är inget vidare, jag fortsätter hoppas att det ska vända snart. Jag har inte tid att vara sjuk, vi har en hel del att ta tag i när det gäller mammas hus. Min man ska gräva för fiber, det är 65 meter att gräva för hand i inte så bra terräng. Jag vill ta hem dom möbler jag har tänkt att vi ska ha och vi har mycket kvar att rensa.

Försöker tänka ”acceptera det du inte kan förändra”, vilket är lättare sagt än gjort och ha en positiv tro på att allt löser sig på bästa vis ♥

Min goa kille idag med en ”näsa” på näsan ♥

Önskar er en fortsatt härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *