32 grader varmt

Hej på er 🙂

När Viggo hade somnat igår blev det mys i soffan framför en film med popcorn ♥

Det börjar bli tröttsamt med denna extrema värme, 32 grader idag *Pust*

Är tacksam för våran AC. Den är stor så vi brukar bara använda den uppe. Idag bar min man ner den från övervåningen, den har fått stå på till och från. Skönt och välbehövligt med svalka inomhus. Kvällstid kör vi den som vanligt i Viggos rum, sedan vårat.

Kortare stunder har jag varit ute med Viggo. Jag gick ut och fyllde på vatten till fåglarna som är här och svalkar sig. Fågelbadet används flitigt, det är roligt att titta på skatorna som gillar att bada och småfåglarna är så gulliga 🙂 Annars har vi varit inne och ritat. På kvällen tog vi med oss glass och gick ut på altanen, luften har nästan stått stilla.

Jag ringde till min farmor ikväll, hon tycker det är jobbigt med värmen. Jag påminner henne om att hon måste dricka mycket vatten, vilket hon har svårt för.

Det mullrade lite för ett tag sedan. Får se om det blir mer åska, det hoppar jag helst över. Gissar att nattningen tar sin tid ikväll med, kommer han inte till ro fort medans det är svalt blir det ännu svårare att få honom att somna. Han säger att det är varmt.

Jag fick en stickling av svärmor, årets pelargon 2016 caliente pink. Älskar färgen 🙂

Fortsatt skön kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *