35-års kalas

Hej på er 🙂

Idag har vi firat min man som fyller 35 år imorgon ♥

Hoppades så klart att jag skulle hinna bli frisk tills idag. Jag hade inte tagit hem gäster om det inte vore för att han fyller år. Ibland blir det så när man lever tillsammans med någon, han ska inte behöva ställa in sitt kalas för att jag är sjuk.

Jag har skrotat runt i myskläder osminkad hela dagen och känt mig som ett spöke 😉

Viggo spanade nyfiket på tårtan innan gästerna kom 🙂 Han har haft en bra dag och varit glad över att få besök av nära och kära som han fått busa med. Vi hade gäster till för ca en timme sedan, efter det har vi ätit mat. Nu skulle jag nog kunna somna i soffan.

Edit: Trött i huvudet, kanske ska skriva att födelsedagsbarnet är nöjd med 🙂

Hoppas ni har en riktigt härlig lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *