Semla

Hej på er 🙂

Middagen igår var fantastiskt god och efterlängtad, kände mig nästan lyrisk. Grillad fläskfilé, sötpotatis och potatis i ugn, rödkålssallad, bea och ett glas vin. Mums.

I förmiddags dammsög jag uppe och min man nere, skönt när vi orkar hålla efter.

Tanken var att vi skulle få besök idag, men en kort stund före det var sagt att vi skulle träffas fick vi veta att det blev inställt. Med tanke på hur länge och ofta vi haft sjukstuga senaste tiden ville jag inte bara sitta hemma. Viggo hostar fortfarande och vi måste sköta om hans öga en dag till, annars har han äntligen börjat pigga på sig ♥

Vi åkte till Viggos gammelfarmor och tog med oss semlor. Vi var ju inte direkt i form för semla på fettisdagen så det smakade extra bra idag 😉 Viggo var på härligt humör och tyckte det var roligt att träffa gammelfarmor. Gott fika och trevligt sällskap.

Innan vi åkte hem svängde vi förbi Viggos farmor, där hade vi turen att bli bjudna på mat. Väl hemma har vi fått salva i ögat på våran gokille, borstat tänderna och nattat.

Viggo kallade gammelfarmors syltkakor för pannkaka 🙂

Tänkte väl jag å när han sa att han ville ha pannkaka, han äter inte pannkaka. Där brås han inte på mig. Gammelfarmor berättade att när jag var liten ville jag jämt ha pannkaka, även på söndagar. Hennes pannkakor är godast.

Hoppas ni haft en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *