Fredagsmys

Hej på er 🙂

Hostan håller i sig för Viggo. Idag hoppade han över att sova middag i vanlig tid, i stället somnade han i soffan 14,45. Får nog väcka honom snart så jag inte får en lång nattning ikväll med. Ögat ser ut att läka sakta men säkert, vi kämpar på med salvan.

Igår hade jag önskat en snabb nattning, vi skulle för första gången på länge äta popcorn och titta på en serie. När jag kom ner hade min man ätit upp sina popcorn redan. Vi har varsin skål, annars hade jag väl blivit utan 😉 Blev en stund i TV-soffan.

Nu är huset återställt. Vi har tvättat fler maskiner tvätt än jag kunnat räkna. Överkasten i sofforna, kuddfodral, filtar, handdukar, sängkläder, badrumsmattor mm. Vi har fått ta allt i omgångar för att orka. Det känns att vi inte fått i oss lika mycket mat som vanligt på länge. Så skönt med golv som är moppade, det gör mycket för den fräscha känslan 🙂

Ikväll ska vi äta min mans goda sparrissoppa, det tror jag kommer kännas som bomull i magen. Imorgon har jag beställt grillat och sötpotatis. Längtar efter en rejäl och god måltid. Ikväll när Viggo har somnat tror jag vi myser ner oss i soffan med chips.

Hemmet känns äntligen fräscht igen 🙂

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *