Förstoring

Hej på er 🙂

Igår åt vi tacos och när Viggo hade somnat tittade vi på en serie. Viggo ville sova i våran säng och det var säkert tack vare det som han sov längre innan han vaknade.

På morgonen har grabbarna lekt kurragömma, det tyckte Viggo var roligt 🙂 Jag såg till så att Viggo gav pappa en stund att gömma sig, innan han började leta. Sedan åkte pappa och handlade mat och jag och Viggo lekte på hans rum.

Efter det har vi ätit lunch. Det tog ett tag innan jag lyckades få Viggo att somna för sin sovstund, han var trött men ville leka. Nu dricker vi kaffe och tar det lugnt.

Våra förstoringar har kommit, nu fattas det bara några ramar. Jag är ganska petnoga, det fanns ingen funktion så jag kunde inte redigera bilderna. Hade velat göra det på bilden på mig och min man, jag hade önskat lite mer ”luft” ovanför hans huvud. Annars är vi jättenöjda. Med erbjudandet betalade vi 19,50 kronor för en förstoring.

Ska sätta bilderna på Viggo i hans rum ♥ Börjar bli sugen på en shoppingtur, jag har nästan bara varit hemma/inne i två veckor. Kanske ska göra som Michael Jackson gjorde, använda munskydd och handskar 😉 (förhoppningsvis slippa någon bacill)

Hoppas ni har en underbar lördag.

Blev lite mörka bilder, fast solen strålade in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *