Solstråle

Hej på er 🙂

Vi hade en trevlig eftermiddag igår, Viggos gudmor kom hit och fikade. Viggo och pappa hade gjort god blåbärspaj och vaniljsås 🙂

På kvällen började jag få väldigt ont i nacken, nackspärr typ. Jag satt med värmefilten innan jag gick och la mig. Har känt av en förkylning ett tag och idag mår jag inget vidare. Jag tog mig genom arbetsdagen, hoppas verkligen det vänder under natten.

Viggo och jag har trätt pärlarmband, jag passade på och fikade en kopp kaffe och paj som blev kvar från igår. Nu dricker Viggo välling ♥ Han blev förkyld först, så han är inte heller helt pigg. Men det var full fart på honom på förskolan. Han blir alltid lite till sig när vi kommer dit och får som ett glädjerus av bus. Jag fick kramar av hans bästis med.

Jag försöker kurera mig. Ingefärsshot dricker jag varje dag i princip och smoothie med bär och frukt till frukost. Gör det jag kan för att hålla mig frisk. Men med förskolebaciller och Viggo som hostar och nyser oss rätt i ansiktet är det svårt 😉

Tror jag ska duscha och borsta tänderna så jag är klar för sängen. Finns en risk att jag kryper ner extra tidigt, vi lägger oss sällan efter 21 på vardagar.

Nöjd och go kille ♥

Viggo igår när han hjälpte pappa göra paj och vaniljsås ♥ ♥ ♥

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *