Snart helg

Hej på er 🙂

I morse var det -19 grader som kallast efter vägen till jobbet. Min kropp är stel och värker mer, jag är inte gjord för denna kyla 😉 Längtar efter värme (sommar)

När vi kom till förskolan stod det en lapp om att det går magsjuka på avdelningen bredvid där Viggo går, hoppas verkligen vi klarar oss. Hans fröken sa att han hade sett blek ut och varit trött och frusen efter han hade sovit middag. Men han hade klivit upp själv efter middagsluren, dom behövde inte väcka honom. Vi får ha lite koll ♥

Igår strök jag två dukar och bytte i matsalen, det var ungefär vad jag orkade. När jag nattade Viggo somnade jag. Vid 20,30 hörde jag min man säga mitt namn i babyvakten. När det blir sådär önskar jag att allt vore klart så jag bara kunde gå och sova.

Samma visa ikväll, jag somnade till när jag nattade Viggo. Blir så när nattsömnen är upphackad. I natt var det en katt på lådan vid 3. Det ska bli så skönt med helg snart. Första veckan efter ledigheten har känts på och det har inte varit lugnt direkt.

Ny duk på bordet, en bröllopspresent ♥ Äntligen rosa blommor i nya kannan 🙂

Hoppas ni haft en skön kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *