Två månader sedan

Hej på er 🙂

Idag är det två månader sedan vi hittade min mamma, jag tänder ett ljus ♥ ♥ ♥

Det gick snabbt och smidigt på mammografin igår, skönt när det flyter på bra.

På kvällen skulle jag och min man spela in musik till mammas ceremoni, enkelt ordnat trodde jag. Jag skapade en mapp på Spotify och la låtarna som jag vill ha i den, vi lyssnade på dom också. När min man brände en skiva som vi sedan lyssnade på var det en helt annan låt. Det var som det gick ”troll” i det, vi fick hålla på ett tag.

Jag har valt Sonja Aldén ”Vila tryggt” och ”Till en ängel”. Behövs det en tredje har vi ”Memory” ur Cats. Fina texter som rev upp känslor, tårarna kom. Saknar dig mamma ♥

Skrev en lista för denna vecka igår. Glömde skriva att vi måste till blomsteraffären för att ordna med blommor till mammas ceremoni. Det skulle vi ha gjort tidigare, men eftersom att jag har varit sjuk har det inte blivit av, det är i grannstaden där vi jobbar.

I natt väckte Viggo mig 2,30. Jag gick på toa och när jag spolade började det rinna vatten på golvet. Ropade på min man som fick stänga av vattnet, det var någon liten grej som hade gått sönder i toaletten. Han har köpt en ny och fixat det idag.

I morse skottade han taket, balkongen och vägen till källaren i mammas hus. Resten har en kille med traktor ordnat åt oss. Vi kontaktade han som brukar skotta åt mamma. Förberedelser inför sotning. Huset tar en del tid, inte kul men det är bara att gilla läget. Snart dags för mat, senare än vanligt, det kurrar i magen.

Sovrummet har stjärna och ett litet hjärta i fönstret, hjärtat syns knappt på bild. Kommer fler bilder när det är mörkare ute. Lagom adventspyntad övervåning.

Trevlig kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *