Hosta

Hej på er 🙂

Igår var mina grabbar ute och skottade, det snöar massor här. Sedan tog dom en promenad med pulkan, Viggo var nöjd och ville inte gå in och göra kväll ♥

Viggo kom hem från förskolan med blåöga igår, han hade ramlat och slagit huvudet, sådant gör ont i mammahjärtat. Dom hade bytt blöja på honom och när han var klar sprang han iväg och ramlade, dom får inte springa inne men det glömmer han.

Min man har jobbat hemifrån, skönt att han slapp köra i all snö. Jag var uppe i morse och vinkade hejdå till Viggo som fick åka pulka till förskolan, sedan la jag mig och vilade. Vid 11,30 kom min man upp och tyckte att jag borde äta. Jag hade inte ens fått i mig frukost. Jag brukar sova mycket när jag är sjuk och hängig, försöka vila mig frisk.

Det är ganska tjatigt att jag är ”fast” för hosta, har känsliga luftvägar. Det är inte bara att vila i sängen för när jag ligger ner hostar jag mer, trots flera kuddar. Tur det finns hostmedicin till dom värsta nätterna, men den undviker jag så långt det går.

Hoppas och tror att jag är bättre till mitt kalas på lördag. Viggo har kommit hem från förskolan, det blev pulka hem idag med ♥

Rött och vitt i köket. Stjärnan kom på plats i fönstret igår kväll efter jag tagit bilder.

Önskar er en fortsatt bra dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *