Sorg tar tid

Hej på er

Jag har haft en sömnlös natt, jag kunde inte alls komma till ro.

Ett tag tyckte jag att jag tog mig genom dagarna ok, men kvällarna då har tankarna och tårarna kommit. Jag balanserar på en skör tråd och försöker hålla mig uppe, det krävs inte mycket för att kasta omkull mig och det är så det känns som det har blivit nu.

Det har gått drygt en månad sedan jag hittade min mamma ♥ Det för mig är inte lång tid. Snart fyller jag 40 år och ska ha kalas, den 15 december har vi ceremoni för mamma (istället för begravning) och det står inte på så är det jul. Det blir tufft att ta mig genom dagar då jag verkligen önskar att hon var med oss. Men det är bara dagar.

Försöker se framåt, men jag måste få ta det i min egen takt. Det går upp och ner. Jag kommer alltid sakna henne, men förhoppningsvis känns det lättare med tiden. Ändå känner jag mig stressad utifrån, att jag måste orka mer än vad jag gör här och nu. Det är min känsla. Alla är olika, sorg ter sig olika och tar olika lång tid, så får det vara.

Imorgon är det en vecka sedan min man var till mammas hus och fixade med pannan senast. Han var till huset en kort sväng i onsdags morse och bara fyllde på pellets. Jag är glad att pannan äntligen verkar tuffa på, vi hoppas det fortsätter på det viset.

Min man har jobbat hemifrån idag, bra att han slapp restiden. Nu önskar jag oss en skön helg tillsammans med familjen, att den ger välbehövlig energi. Strax kommer Viggo från förskolan. Vi ska nog köpa hem mat ikväll och mysa ♥

Solens strålar tidigare idag, underbart. Det gäller att blunda för katthår och damm. Nu är klockan strax efter 15 och det börjar redan bli mörkare. Snön är nästan helt borta.

Hoppas ni får en mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *