Tillsammans i 7 år

Idag har min man och jag varit tillsammans i 7 år ♥

Jag är glad och tacksam att jag har honom och Viggo, att jag slipper ta mig genom denna svåra tid utan honom. Han är min trygghet och stöttepelare. Viggo är solstrålen i mitt liv och får mig att skratta fast jag vill gråta. Jag älskar min familj mest av allt.

I fredags när vi åkte hem från grannstaden tänkte jag ”Vi kanske skulle svänga förbi mammas hus och kolla läget”. Min starka intuition, men jag sa inget, tänkte att han har koll på temperaturen genom sin mobil. Han hade tittat när vi var hos gammelfarmor, men inte när vi var på väg hem från stan. Tydligen hade temperaturen börjat dippa redan då, hade jag sagt något eller han tittat hade vi kunnat fixa det på vägen hem.

Tanken var att han skulle åka till mammas hus igår, men handlingen tog längre tid än väntat och vi skulle få besök. Han åker dit idag i stället. Det är jobbigt att pannan stannar efter ca 3 dagar, den oron och extrajobbet behöver vi inte. Han provar nya saker ändå stannar den, han ska kontakta tillverkaren av brännaren igen.

Min man hade filmat Viggo igår morse, min första tanke var som vanligt ”Åh vad gulligt det måste jag skicka till mormor”, sedan kom tårarna. Jag hoppas och tror hela tiden att hon ska komma tillbaka. När vi gör något vill jag visa och berätta det för henne ♥

Lika nu när äppelskänken kommit på plats i vardagsrummet. Jag frågade mamma om smakråd om det förut, jag tycker att den är så fin men visste inte vart den skulle stå. Hon tyckte absolut att vi borde ha den nere men visste inte heller vart. Det finns möbler som är bättre lämpade för Viggos rum, därför fick den flytta ner.

Som TV-bänk blev den fin, lite hög men vi vänjer oss nog. Hade hon funnits skulle hon vara den första jag skickade bild till för att visa hur det blev, hoppas hon är med oss.

Önskar min familj massor av energi och god sömn. Till veckan är det fortsatt utbildning för mig och den inleds med tre dagar på det andra kontoret. Det blir långa intensiva dagar och tåg fram och tillbaka. Jag kämpar på så gott jag bara kan.

(PS min man höll på med kablar igår för att installera äppelskänken som TV-möbel, därför låg bloggen nere ett tag. Nu har jag problem med tiden här inne, han får hjälpa mig senare. I fall det ser konstigt ut, jag la inte ut detta 00,00)

Bilder i repris ♥

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *