Kvällsbad

Hej på er 🙂

Natten innehöll obefintligt med sömn.

Tänk om vi kunde filma våra nätter, vilken parodi det är här 😉 Jag och min man somnade i famnen på varandra, för att vakna en kort stund senare av Zim som skrek. Sedan avlöste det ena efter det andra precis hela natten, tjohoo.

Före 00 hade Viggo vaknat två gånger, han sov i sitt rum. Första gången vaknade han av sig själv då gick jag dit, andra gången var det tack vare Zim. Före 4 fick Viggo för sig att han skulle tillbaka till sin säng och att jag skulle följa med, för han kom till oss någon gång i natt, nätterna flyter ihop. Till slut somnade han om, men det gjorde inte jag. Lägg till nackspärr och skit ont i ryggen, vilken fantastisk måndag 😉

Vid 8 i morse ringde jag kiropraktikern, han var han fullbokad idag men jag fick en tid imorgon eftermiddag. Undrar om jag har fönsterputsningen att tacka, var länge sedan jag hade så här ont. Är glad över att jag tagit mig genom arbetsdagen i alla fall.

Sedan vi kom hem har min man gjort det han kan för att underlätta för mig. Han hämtade Viggo på förskolan, han skurade badkaret så jag kunde bada. Avslutade det mysigt, en stund med Viggo i badet, vi lekte med en bil. Nöjd kille ♥ Medans jag duschade la pappa Viggo, han gnällde tills jag var klar och gick dit och la mig.

Kanske inte låter så uppåt i min kära ”dagbok” men vi har det himla bra också. Är bara det att hjärnan ska fungera när jag väl sätter mig och skriver.

Helgen var härlig. Vi tog en promenad igår och Viggo åkte balanscykel. Han är gillar våran runda och parkerar cykeln hemma utan gnäll. Igår när pappa duschade kom Viggo och gick med pappas glasögon. Han når lite längre nu, jag fångade charmtrollet på bild. Pappa undrade oroat vart hans glasögon var när han var klar, hihi.

Goaste killen i världen ♥

Hoppas ni har haft en kanonbra start på veckan 🙂

Natti.

2 svar på ”Kvällsbad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *