Super-måndag

Hej på er 🙂

Natten var som vanligt ett ”skämt” och tiden kring 00 är ständigt magisk 😉

Jag hämtade Viggo till våran säng strax före 00. Viggo, snarkande make, katter och behov av toalettbesök har gjort att det inte blev så mycket sömn kvar, tjohoo. Maken tog tåget till stora staden tidigt i morse och jag släpade mig iväg med buss till jobbet.

När jag närmade mig förskolan efter att ha hoppat av bussen ringde jag dom. Viggo var redan ute så han var påklädd, när jag kom fram satt han i vagnen och väntade. Allt för att få hämtningen att gå så smidigt som möjligt. Lite toner tog han, men det gick över snabbt. Han är lustig, i morse sa han igen ”Inte förskolan, inte idag e”, ändå ska han inte hem när det är dags. Samma visa varje dag, hoppas det går över snart 🙂

Vi har haft både en rolig och en mindre rolig em/kväll, han är smått trotsig stundvis och annars är han alldeles underbar. Vi har skrattat så ögonen tårades och jag har varit en smula arg när han inte använder öronen och till exempel kliver på Ikoz svans.

Nu är jag trött och sur. Inte nog med att orken tog slut för flera timmar sedan och jag har varit ensam med Viggo, jag hade uppfattat att min man skulle komma hem 18,30, det visade sig vara efter 19,30. Han åkte strax efter 6 i morse, det är en LÅNG dag med tanke på att vi jobbar 80 procent. Kanske jag får sova i natt så jag är gladare imorgon, haha nu var jag rolig va 😉 Känner av halsen med, hoppas jag får vara frisk.

Skulle ta några bilder när maken kom hem, ja alltså vid 18,30 som jag trodde. Nu har jag ägnat mig åt att natta min goding, vilket gick smidigt, skönt ♥ Sedan skriva.

Bilder i repris.

Hoppas ni haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *