Äntligen fredag

Hej på er 🙂

Hackiga nätter är vad vi får leva med.

Viggo vaknade redan vid 23, nästa gång vid det magiska 00 och sedan minns jag knappt vad klockan var tredje gången. Vi försökte få honom att somna i våran säng då men han ville gå tillbaka till sitt rum, vilket han gjorde med pappa, men det var mamma som gällde. Någon gång tidigt i morse gick jag tillbaka till min egen säng.

Igår höll jag på att somna vid 18 i soffan med en kaffekopp, samma visa ikväll. Ska duscha strax, Viggo och pappa gick på promenad. Tror jag lägger mig extra tidigt fast det är fredag 😉 Som min farmor brukar säga ”Jag är trött så jag tål inte mig själv”.

Jag har haft en bra dag på jobbet i alla fall, fast jag började 9,21 och fick en senare eftermiddag. Vi hade trevligheter med fika och sedan promenad och vissa som sprang. Fick åka hem något tidigare vilket kändes skönt vid hämtningen av Viggo på förskolan. Det var både fler barn och fröknar än vad jag hade väntat mig så här en fredag.

Mina arbetskompisar har nog skoj, det är fest på jobbet 🙂 Denna gång lockade soffan/sängen mer för min del. Jag skulle väl somna bara jag luktade på vuxendricka.

Med tanke på att vi kom hem senare än vi är vana vid och att det är fredag, så fick min man bestämma maten, det blev hämtpizza 🙂

Nu har fejkblommorna från Ikea varit framme i köket ett tag, pelargonerna har gjort sitt. Fast det är en liten knopp på blomman till höger 🙂

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *