Redan söndag

Hej på er 🙂

Gårdagen var en regnig slödag, men vi hade det helt ok inne 🙂

Vi städade nedervåningen, lekte en massa med Viggo, jag tvättade, maken handlade och på kvällen myste vi ner oss i soffan med ostkrokar framför en serie. Jag trivs med att vara hemma bara vi och ta det lugnt, speciellt när vi är småhängiga ♥

Så lugnt vi kan ha det med goa Viggo och två busiga katter 😉 Det gick smidigt när jag nattade honom, känns som vi har en bra trend han och jag. Däremot vaknade han några gånger i natt, han fick komma över till våran säng, jag sover bäst i den.

I morse vaknade han 6. Vid 8 gick han och pappa ut och gungade, han hade hållit låda en stund, sedan var han på väg att somna i gungan, men gunga skulle han göra 🙂 Dom tog en promenad också. Jag var vaken, men drog mig i den varma sängen.

Idag pysslar vi med smått och gott. Ikväll hoppas jag vi hinner mysa lite.

 

 

Fler bilder på oss ♥ I vanliga fall hamnar inte jag på bild så ofta, nu när det finns många fina bilder från våran dag vill jag ha med dom i bloggen 🙂

Önskar er en skön söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *