Regnig lördag

Hej på er 🙂

Vi tog en kortare promenad igår kväll. Efter jag hade nattat Viggo var jag jättetrött och frusen. Jag tog en dusch, borstade tänderna och gick och la mig. Hann bara gosa ner mig i sängen så vaknade Viggo och ropade ”Mamma”.

Jag gick dit och där blev jag kvar. Vid 2,30 var jag på toa och var sugen på att lägga mig i min säng. Tänkte att gör jag det kan jag slå vad om att han vaknar igen, så jag gick tillbaka. En kort stund senare vaknade han ”Mamma”, men då var jag bredvid och han somnade om. Han är mammig och närhetstörstande nu, goplutten ♥

Att lägga mig i bra tid igår och få dra mig länge i sängen i morse gjorde mig gott 🙂 Det känns i kroppen att jag inte är helt kry, får tro att det vänder under helgen. Viggo vaknade vid 6,30 i morse så bara det är sovmorgon i sig i denna familj 🙂

Min man är och handlar en färgspruta. Vi tror det blir bättre om jag har en sådan, till Viggos spjälor i sängramen. Hoppas den är bra och att vi får användning av den. Jag har ett lager kvar att måla på den undre delen, annars är det ”bara” spjälorna kvar. Kommer kännas trångt att ligga bredvid Viggo men tryggare när han sover ensam.

Viggo sover middag så jag har passat på att köra igång en maskin tvätt och blogga.

 

 

 

 

 

Många bilder blev det idag ♥

Önskar er en härlig lördag.

Fotograf Johan Löf

2 kommentarer på “Regnig lördag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *