Trevlig kväll igår

Hej på er 🙂

Det var en trevlig kväll med arbetskompisarna igår.

Jag tyckte förrätten var jättegod, resten föll mig inte riktigt i smaken 😉 Min man är duktig på att laga mat, så jag är väl ”bortskämd” med hög klass och god mat. Huvudsaken att vi hade roligt, många skratt blev det. Extra härligt var att jag äntligen fick träffa en väldigt saknad arbetskompis som kämpar, fuck cancer ♥ ♥ ♥

Kring 22-tiden kom min man och Viggo och hämtade mig. Dom hade varit hos Viggos farmor och hennes sambo och ätit god mat. Viggo tyckte det var skoj att leka med stenarna som hon har på altanen, så han höll sig vaken och somnade i bilen hem.

Vid 1-tiden i natt var Viggo ledsen och besvärad av sin hosta och slem i halsen. Han drack vatten och efter ett tag lyckades han somna om. Vill att vi ska vara friska!

Mina ögonfransar har varit fina fram tills igår 😉 Jag gjorde fransförlängning för att vi skulle gifta oss, det var det värt så nu får jag väl stå ut. Hon såg helst att så många som möjligt får lossna naturligt, innan jag går dit och får hjälp med dom som är kvar. Vore hon inte fullbokad skulle jag kanske fortsätta, även fast det kostar. Det har varit grymt skönt att slippa stå länge med fransböjen varje morgon 🙂 innan mascaran.

Viggo och pappa tog en promenad vid 8,45 i morse. Viggo somnade i vagnen på slutet. Dom kom hem vid 10, då bar vi upp honom i sängen. Han får sova ett tag till med tanke på att han inte är helt kry. Blev en tidig middagslur. Dagen tar vi som den kommer.

Fina nejlikorna som vi köpte när vi var och shoppade förra helgen.

Önskar er en riktigt härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *